Asiakaskokemuksia

Asiakaskokemuksia

Ammattimies pystyy keskittymään oleelliseen

AMA Roller® -pyörityslaitteen käyttökokemukset ovat olleet meille pelkästään positiivisia. Meidän esivalmistelupajassa tyypillisiä 200-250mm putkia, joita AMA Roller® jaksaa pyörittää päivittäisessä käytössä ilman minkäänlaisia ongelmia. Useilla AMA Roller® -laitteilla käsinhitsaustuotantomme on nopeutunut merkittävästi, koska hitsaajat pystyvät keskittymään oleelliseen ja laadun paraneminen vähentää myös viimeistelyn ja korjaamisen tarvetta.

Meillä on ollut käytössä aikaisemmin lautaspyörittimiä putken pyörittämiseen, mutta AMA Roller® on alalla merkittävä uutuus. Näin kevyttä, toimivaa ja helppokäyttöistä laitetta en ole aiemmin markkinoilla nähnyt.

Jaakko Pietilä
Fineweld Oy

Tehostaa hitsaustuotantoa vuositasolla jopa 30%

Yksinkertaisesti AMA Roller® -putkenpyörityslaite helpottaa ja tehostaa meidän hitsaus- ja asennustyötä. Olen mittaillut ja laskenut, että sen käyttö tehostaa meidän hitsaustuotantoa vuositasolla jopa 30%.

Sen lisäksi se edistää fyysistä työterveyttä ja antaa mielekkyyttä työntekoon. Meillä tuotteesta ei haluta enää luopua ja se kertoo paljon Rollerin merkityksestä. Muihin vastaaviin tuotteisiin nähden tämän käytännöllisyys on ylivertainen. AMA Roller® kulkee aina työparin mukana työmailla normaalin pukkiparin tapaan. Nyt asennuspukissa on mukana pyörittäjä, jolloin pyörittäminen onnistuu ”samoilla tulilla”.

Paul Heiskanen
KPH Tech Oy

Hitsari ei halua palata entiseen

Olin ostamassa hitsauspukkeja sekä etsin samalla järkevän kokoista ja hintaista putkenpyörittäjää. Meillä on esivalmistelussa tyypillisesti monivaiheisia töitä, joissa (TIG) hitsataan haponkestävää putkea ja niihin liitetään monenlaisia kappaleita. AMA Roller® :in hankintavaiheessa oli selvää, että hitsauksessa ajankäyttö tehostuu, koska aloituksia ja lopetuksia on vähemmän. Haponkestävän teräksen TIG-hitsausajasta saadaan pois 20-30%.

Yli vuoden käyttökokemus on osoittanut, että AMA Roller® -putkenpyöritin on monikäyttöisempi kuin osasimme ajatellakaan. Käännämme sillä kaikenlaisia kappaleita, mihin ennen jouduttiin käyttämään käsiä. Hitsarimme ei halua palata entiseen työskentelytapaan.

Jorma Oivo
Tarmamet Oy

Teollisuusputkistohitsauksen avainasia: Asiantuntemus ja kokemus

Meillä on yli 20 vuoden kokemus erilaisten energiajärjestelmien rakentamisesta, ja olemme erikoistuneet teollisuusputkien asennukseen ja hitsaukseen. Aloittaessani urani vuonna 2005 törmäsin liikuteltaviin AMA® Putkitelineisiin eri työmailla. Kun käytin niitä itse, huomasin niiden yksinkertaisuuden ja hyödyllisyyden.

Noin vuonna 2008 yrityksemme osti näitä putkitelineitä ensimmäisen kerran. Tuolloin se oli investointi, jota emme juurikaan analysoineet ROI:lla tai vertailleet eri vaihtoehtoja. Me yksinkertaisesti hankimme alalla laajalti käytössä olevat laitteet.

Viime vuosina AMA tuotteiden valikoima on laajentunut, ja jatkamme edelleen mielellämme… Lue koko teksti

Ilja Arhi

Ceo pipeweld.ee