Kundfeedback

Kundfeedback

Proffsen kan koncentrera sig på det väsentliga

Vi har bara positiv erfarenhet av AMA Roller® rörroteraren. Vi arbetar oftast med rör på 200-250 mm i vår verkstad, och dessa roterar AMA Roller® i det dagliga arbetet helt utan problem. Med flera AMA Roller®s har vår manuella svetsningsarbete blivit betydligt mycket snabbare eftersom svetsarna kan koncentrera sig på det väsentliga och den högre kvaliteten minskar behovet av justering och korrigering.

Vi har tidigare använt oss av plattroterare för våra rör, men AMA Roller® är en betydande nyhet inom branschen. Jag har aldrig sett en så lätt, välfungerande och lättanvänd maskin på marknaden.

Jaakko Pietilä, Fineweld Oy

Ökar svetsningsproduktiviteten på årsbasis med hela 30 %

AMA Roller® rörroteraren gör det helt enkelt lättare och mer effektivt för oss att arbeta med svetsning och montering. Mina mätningar och beräkningar visar att den ökar vår svetsningsproduktion på årsbasis med hela 30 %.

Dessutom är den bra för den fysiska arbetshälsan och gör arbetet med meningsfullt. Vi vill inte längre arbeta utan roteraren, vilket säger mycket om hur viktig AMA Roller® blivit för oss. Jämfört med motsvarande produkter är denna överlägset mer praktisk. Arbetsteamet har alltid med sig AMA Roller® till byggarbetsplatsen på samma sätt som ett par bockar. Bocken har nu kompletterats med roteraren som gör det möjligt att rotera rören utan extra besvär.

Paul Heiskanen, KPH Tech Oy

Svetsaren vill inte återgå till det gamla

Jag skulle köpa svetsbockar och letade samtidigt efter en rörroterare i klok storlek och med ett klokt pris. Vi arbetar oftast med många olika steg inom förberedande tillverkning där vi (TIG) svetsar och sammanfogar syrafasta rör med många olika komponenter. När vi skulle köpa in AMA Roller®  var det uppenbart att arbetet blir mer tidseffektivt eftersom det blir färre starter och stopp. Tidsåtgången vid TIG-svetsning av syrafast stål minskar med 20-30 %.

Efter att ha använt AMA Roller® i över ett år har vi sett att den är mångsidigare än vi hade kunnat tänka oss. Vi använder den för att rotera alla möjliga komponenter, något som vi tidigare tvingades göra manuellt. Våra svetsare vill inte återgå till de gamla arbetsmetoderna.

Jorma Oivo, Tarmamet Oy

Kaka söker maka: nyckelkomponent inom industrirör

Vi har över 20 års erfarenhet inom byggandet av olika energisystem, med fokus på montering och svetsning av industrirör. Redan i början av min karriär 2005 stötte jag på bärbara AMA-rullbock på olika arbetsplatser. Jag arbetade själv med dem och märkte att även om de är enkla, är de mycket användbara. Vi köpte våra första AMA rörstöd till företaget cirka 2008. Då var det en investering för oss, men ärligt talat räknade vi inte med återbetalningstiden och letade inte efter alternativ. Vi köpte helt enkelt den utrustning som alla använde.

Under de senaste åren har AMA utökat sin produktlinje, och vi köper… Läs hela texten

Ilja Arhi – Ceo pipeweld.ee