Kundupplevelse:

”Industrirör och Licenssvets: Specialister Väljer Bästa Verktyget

Kaka söker maka: nyckelkomponent inom industrirör

Vi har över 20 års erfarenhet inom byggandet av olika energisystem, med fokus på montering och svetsning av industrirör. Redan i början av min karriär 2005 stötte jag på bärbara AMA-rullbock på olika arbetsplatser. Jag arbetade själv med dem och märkte att även om de är enkla, är de mycket användbara. Vi köpte våra första AMA rörstöd till företaget cirka 2008. Då var det en investering för oss, men ärligt talat räknade vi inte med återbetalningstiden och letade inte efter alternativ. Vi köpte helt enkelt den utrustning som alla använde.

Utvidgning av AMA Produkter

Under de senaste åren har AMA utökat sin produktlinje, och vi köper dem med glädje.

Exempel på AMA-verktyg

1.       Centreringsband: Återigen är enheten inte komplicerad och det verkar självklart hur man använder den. Men i praktiken märkte våra montörer att där ringen är skuren, uppstår det största trycket, vilket innebär att trycket inte fördelas jämnt över ringen. Några kan se detta som en nackdel, men våra killar har anpassat sig och använder detta faktum till sin fördel. Det hjälper när man ska foga samman ovala böjar (vilket händer ofta) med en rör eller om fogdelarna har olika tjocklek och man måste jämnt fördela skillnaden över hela fogens omkrets.

2.       AMA ROLLER® -RÖRROTERARE: När jag först såg den i en reklamfolder blev jag inte imponerad. Jag jämförde den automatiskt med en rörrotator. Men när jag såg den i drift insåg jag att denna uppfinning förtjänar uppmärksamhet. Vi har nu köpt vår första och lär oss att anpassa den till våra processer.

Enkelhet, Precision och Hållbarhet

Alla verktyg vi köper för montering av industrirör köps för att förenkla och därmed påskynda processen med montering och svetsning av industrirör. Verktyg från AMA kännetecknas av sin enkelhet, precision och hållbarhet och kräver minimalt underhåll.

•  Enkelhet: Det behövs ingen förklaring, bara titta på det.

•  Precision: Precision och repeterbarhet är de viktigaste faktorerna och de är helt genomarbetade.

 

Återbetalning inom Industrirörbyggande

Återbetalningen är svår att beräkna exakt eftersom den varierar för varje entreprenör. Men i genomsnitt anser jag att om vi tittar på området industrirör, så tar återbetalningen 2-3 månader för varje 1000 euro som investeras i AMA-verktyg.

Vänjning Från Första Gången

Jag har märkt att det finns människor som är svåra att omskola, sådana konservativa typer som gillar att göra allt på plats och utan förberedelser. Vi hade sådana personer. Men även de vänjde sig mycket snabbt vid AMA-verktygen.

Därför rekommenderar jag personligen alla att uppmärksamma dessa enkla men extremt effektiva verktyg.”

– Ilja Arhi – CEO pipeweld.ee –