Asiakaskokemus:

”Teollisuusputkistojen hitsaus:

Asiantuntijat suosivat parhaita työkaluja”

Teollisuusputkistohitsauksen avainasia: Asiantuntemus ja kokemus

Meillä on yli 20 vuoden kokemus erilaisten energiajärjestelmien rakentamisesta, ja olemme erikoistuneet teollisuusputkien asennukseen ja hitsaukseen. Aloittaessani urani vuonna 2005 törmäsin liikuteltaviin AMA® Putkitelineisiin eri työmailla. Kun käytin niitä itse, huomasin niiden yksinkertaisuuden ja hyödyllisyyden.

Ensimmäinen sijoitus AMA® Putkitelineisiin

Noin vuonna 2008 yrityksemme osti näitä putkitelineitä ensimmäisen kerran. Tuolloin se oli investointi, jota emme juurikaan analysoineet ROI:lla tai vertailleet eri vaihtoehtoja. Me yksinkertaisesti hankimme alalla laajalti käytössä olevat laitteet.

AMA-tuotevalikoiman laajeneminen

Viime vuosina AMA tuotteiden valikoima on laajentunut, ja jatkamme edelleen mielellämme niiden ostamista.

Esimerkkejä AMA-työkaluista

1.Pantakeskittäjät: Nämä työkalut ovat yksinkertaisia käyttää, ja näitä käyttäessä asentajamme huomasivat, että panta keskittää putken jokapuolelta tasaisesti liitettävään kappaleeseen. Tämä on hyvä ominaisuus erityisesti soikeita ja eri paksuisia putkia hitsattessa.

2.AMA Roller® Putkenpyörittäjä: Aluksi laite ei tehnyt kuvaston perusteella meihin vaikutusta, mutta sen käyttäminen muutti meidän näkemyksemme. Ostimme ensimmäisen laitteemme ja opettelimme integroimaan sen prosesseihimme.

Yksinkertaisuus, tarkkuus ja kestävyys

Kaikkien teollisuusputkien kokoonpanoon hankkimiemme työkalujen tavoitteena on yksinkertaistaa ja nopeuttaa prosessia. AMA®-työkalut ovat tunnettuja yksinkertaisuudestaan, tarkkuudestaan ja kestävyydestään, ja ne vaativat vain minimaalista huoltoa.

– Yksinkertaisuus: Tähän ei tarvita selityksiä, tuotteet puhuvat puolestaan kun niitä katsoo.

– Tarkkuus: Tarkkuus ja toistettavuus ovat putkihitsauksessa keskeisiä tekijöitä ja näiden AMA työkalujen suunnittelussa hyvin huomioituja.

Teollisuusputkistojen sijoitetun pääoman tuotto

Tarkan ROI:n laskeminen voi olla hankalaa, koska se vaihtelee urakoitsijakohtaisesti. Uskon kuitenkin, että teollisuusputkistojen alalla keskimäärin jokainen AMA®-työkaluihin investoitu 1000 euroa maksaa itsensä takaisin 2-3 kuukaudessa.

Sopeutuminen ensimmäisestä käytöstä lähtien

Olen huomannut, että jopa ne, jotka vastustavat muutoksia, sopeutuvat nopeasti AMA-työkaluihin. Nämä yksinkertaiset, mutta erittäin tehokkaat työkalut ovat erittäin suositeltavia.

– Ilja Arhi – Ceo pipeweld.ee –